Wenger før kampen
Skribent \ Nicolay Hagen
Lagt inn \ 21.01.17 16:22
Franskmannen har forrige oppgjør mot Burnley friskt i minne i forkant av søndagens kamp.
Oppgjøret mot Burnley i høst endte med en 1-0 seier etter at Laurent Koscielny scoret noe ufrivillig med hånda. Det har vist seg i etterkant å være en sterk seier, ettersom Burnley er et av de beste hjemmelagene i serien.

Wenger er opptatt av å ikke undervurdere Burnley før søndagens kamp, og franskmannen minner om at Burnley fort kunne tatt alle poengene i oppgjøret i høst. 
- Det var nære at kampen endte uavgjort, og vi kunne fort tapt den også. Sam Vokes hadde noen gode muligheter til å score blant annet. Av kampene hittil så er det den kampen vi har vært mest heldige, ettersom Koscielny scoret med hånden, sa Wenger. 

Han var særlig imponert over hvordan Burnley forsvarte seg. 
- Vi dominerte, men Burnley forsvarte seg godt. De er et lag som aksepterer at motstanderen har ballen, og selv da forsvarer de seg godt og fokusert. Det er det ikke mange lag som klarer, sa en imponert Wenger. 

Gladnyheter på skadefronten
Wenger hadde også noen gode nyheter angående skadesituasjonen i klubben. 
- Bellerin, Coquelin og Gibbs er tilbake i laget. Walcott er fortsatt ute, men de tre kan bli valgt ut til søndag. Giroud har trent for fult siden onsdag, og Mertesacker er tilbake i trening, sier en glad franskmann. 

- En enkel avgjørelse
Per Mertesacker forlenget også kontrakten sin med klubben denne uken. Wenger skryter veldig av tyskeren i forkant av kampen. 
- Han er en leder, og en av fire midtstoppere med erfaring som kan vise vei for de andre. Det var en enkel avgjørelse å forlenge, sier Wenger. 

Han er særlig imponert over verdensmesterens tilstedeværelse både på og utenfor banen. 
- Han er veldig respektert av de andre spillerne. Jeg har aldri sett en trening der han ikke er fult fokusert. Det er derfor han har forbedret seg kraftig den tiden han har vært her, fordi han alltid er 100 % fokusert, avsluttet Wenger. 

Forhåpentligvis så har Wenger gjort leksen sin, og at vi får se et tent Arsenal lag søndag kl 15.15!

One Arséne Wenger!
Du må være logget inn for å legge til eller se kommentarer
Telefon:
922 36 769 
(NB! Telefontid 18 - 22)
Epost:
kontakt@gunners.no
Adresse:
Mannsverk 74, 5094 Bergen
Opphavsrett Arsenal Norway © 2012
Nettansvarlig: Jostein Solstad