Oppdatering på damelaget
Skribent \ Joakim Rødven
Lagt inn \ 07.04.16 00:30
Slik at det gått i sesongåpningen for Arsenal Ladies.
I motsetning til herrefotballen i England, spilles kvinnefotballen på samme måte som i Norge og Sverige – fra vår til høst. Som det mestvinnende kvinnelaget i England ble Arsenal til slutt med i den nysatsende FA Women's Super Leauge i 2011.

Årets sesong startet med en 3-1-seier over nyopprykkede Reading for to uker siden. Den påfølgende kampen mot Manchester City for en uke siden endte det med et kjedelig tap, etter at forsvarsspilleren Jemma Rose ble utvist etter allerede 15 minutter. Kampen endte med et 2-0-tap.

Sist helg var det duket for en spennende kvartfinale i FA-cupen mot Notts County (som frem til 2014 het Lincoln Ladies). The Gunners tok ledelsen ved ringreven Kelly Smith, som startet sin første kamp på 10 måneder.

Sophie Bradley-Auckland og Luik snudde kampen for the Lady Magpies, men innbytter Pablos Sanchon sørget for at The Gunners kom tilbake i kampen. Oppgjøret endte i en straffesparkkonkurranse, og Arsenal-damene kom seirende ut av den duellen mye takket være Arsenals sisteskanse.

Den nederlandske Sari van Veenendaal reddet tre straffespark, og da Katie McCabe satte den avgjørende straffen sikret The Gunners seg et glimrende avansement til semifinalen. I semifinalen møter Pedro Martinez Losa og co ligarival Sunderland, som endte på plassen bak Arsenal i fjorårets sesong.

KAMPFAKTA:
Arsenal - Notts County 2-2 (1-2) (4-3 etter straffer)
Meadow Park (709 tilsk)
Dommer: Paul Kelly

Mål: 1-0 Kelly Smith (21), 1-1 Sophie Bradley-Auckland (23), 1-2 Aivi Luik (32), 2-2 Natalia Pablos Sanchon (81)

Arsenal (4-4-2): Sari van Veenendaal; Alex Scott, Leah Williamson, Casey Stoney, Emma Mitchell; Dominique Janssen, Vicky Losada, Fara Williams, Jordan Nobbs; Asisat Oshoala, Kelly Smith.

Innbyttere: Dan Carter for Losada 45, Natalia Pablos Sanchon for Janssen 68, Katie McCabe for Mitchell 77.
Substitutes not used: Emma Byrne, Marta Corredera.Du må være logget inn for å legge til eller se kommentarer
Telefon:
922 36 769 
(NB! Telefontid 18 - 22)
Epost:
kontakt@gunners.no
Adresse:
Mannsverk 74, 5094 Bergen
Opphavsrett Arsenal Norway © 2012
Nettansvarlig: Jostein Solstad